Ko Meyboom        
       
       
 Home

 

  Hi, 
ik ben Ko Meyboom, bouwjaar 1946 en een van de leden van het eerste uur van de fotogroep Digifoto Geldrop. 
De fotogroep is ontstaan doordat een aantal oud-leden van de fotowerkgroep van "De Wiele" het initiatief heeft genomen om als zelfstandige fotoclub verder te gaan. Ik was de docent fotografie bij "De Wiele", maar ben nu een van de leden van de groep, met momenteel de functie voorzitter.

Wat mij drijft is niet zozeer het zelf goed kunnen maken van foto's, als meer anderen te helpen met het verbeteren van hun fotografische kennis. Door mijn opleiding en werkervaring heb ik een sterke theoretische kennis van de fotografie. Die kennis gebruik ik ook als docent/auteur van de schriftelijke cursus fotografie van de NHA in Helden/Panningen. Binnen de fotogroep bespreek ik vaak de gepresenteerde foto's en probeer de discussie op gang te brengen als de gelegenheid zich voordoet.

De hier gepresenteerde foto's zijn allemaal redelijk recent gemaakt, nu ik ook zelf steeds meer het plezier in zie van het maken van mooie foto's  die op een expositie gepresenteerd kunnen worden. Bekijk ze en geniet ervan.

Ko Meyboom
 
Ballonexperiment
 
   
    Foto's van Ko  
       
                                                         

 

  Copyright 2012..17.